Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie arrestaties na vechtpartij Westkapelle

Toegevoegd: 29-07-2018, 11.29 uur
Drie arrestaties na vechtpartij Westkapelle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - Bij een horecagelegenheid aan de Grindweg in Westkapelle heeft de politie zondagochtend vroeg drie personen aangehouden na een vechtpartij.


Volgens de politie was onenigheid ontstaan tussen enkele jongeren en de beveilgers van de uitgaangsgelegenheid. Dit liep uit op een vechtpartij tussen de jongeren, de beveiligers en agenten. "De sfeer was grimmig en de politie moest pepperspray en wapenstok gebruiken. Andere beveiligers hielden het publiek in de horecagelegenheid voor hun eigen veiligheid binnen", zo vertelt de politie.

Uiteindelijk werden drie mannen aangehouden op grond van artikel 185 van het strafrecht: misdrijven tegen het openbaar gezag. Het gaat om een 20-jarige man uit Bleiswijk, een 21-jarige man uit Breda en een 22-jarige man uit Bergschenhoek. Zij worden vandaag verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (29-7-2018 om 22:52)
Wat fijn toch om zo’n populaire provincie te zijn. Komt hier maar naar toe om te stelen, zuipen, rotzooi maken en de stranden te vervuilen. Zero tolerance ! voor het te laat is.
Domburgse (29-7-2018 om 22:35)
Het raakt tijd dat deze uitgaansgelegenheid wordt gesloten door de Gemeente Veere , zijn we ook gelijk af van die gek die de "discobus" bestuurd en door 30 km zone's met 60 a 70 km denderd!!!Je kind zal maar in de bus zitten , denk je dat ze "veilig" vervoerd worden!!!
Michelle (29-7-2018 om 11:58)
Wat komt dat tuig hier doen? Flink pak op hun mieter en nooit meer Zeeland in.
Cookie-instellingen beheren