Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Toerist wil door Westerscheldetunnel fietsen

Toegevoegd: 29-07-2018, 17.27 uur
Toerist wil door Westerscheldetunnel fietsen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HOEK - Eén van de buizen van de Westerscheldetunnel is zondag even afgesloten geweest omdat een Amerikaanse toerist probeerde door de tunnel te fietsen.

De man wilde via de oostbuis vanaf Zeeuws-Vlaanderen naar Zuid-Beveland fietsen. In de Westerscheldetunnel geldt een snelheidslimiet van 100 kilometer per uur en fietsen is er uiteraard niet toegestaan. Politieagenten waren echter snel ter plekke en zij hebben de man en zijn fiets meegenomen. De man heeft een boete gekregen.

De tunnelbuis kon binnen een kwartier weer worden vrijgegeven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (1-8-2018 om 02:12)
Fietsen doen wij via Breskens of Antwerpen. Straks betalen wij ook tol voor het fietspad in Antwerpen aangezien ze tol,voor al het verkeer op de wegen rondom Antwerpen gaan invoeren. Dat wordt feest. Het wordt misschien eens tijd om met Brussel te praten hoe ze dit gaan oplossen want in Den Haag geven ze er geen mallemoer om!!
Waarom eigenlijk niet? (30-7-2018 om 16:04)
Waarom is er eigenlijk geen fietsersgedeelte?
EM (29-7-2018 om 20:10)
Ben benieuwd of de toerist de boete a cash moest betalen en hoeveel hij was