Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, maandag kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee gewonden bij botsing Nieuwerkerk

Toegevoegd: 29-07-2018, 17.33 uur
Door: Roland de Jong

NIEUWERKERK - Bij een botsing op de Stolpweg in Nieuwerkerk zijn zondag aan het einde van de middag twee mensen gewond geraakt.


Rond vijf voor vier kwamen bij de kruising met de Nieuweweg, de Noorddijk en de Oudepolderdijk twee personenauto's met elkaar in botsing. Door de klap schoot één van de voertuigen, een Citroën Xsara, van de dijk. Het voertuig kwam tientallen meters van de kruising in een sloot tot stilstand.

De brandweer van Oosterland werd opgeroepen omdat de bestuurder van de Citroën nog in het voertuig zat. Uiteindelijk zijn twee personen per ambulance afgevoerd. Eén van die ambulances is met toeters en bellen naar het ziekenhuis gereden. Bergingsbedrijf Ista heeft de beide voertuigen getakeld. Rond 17.10 uur konden de wagens worden afgevoerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750