Weerbericht:
Vrij veel wind met af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vrouw die tegen boom reed was dronken

Toegevoegd: 30-07-2018, 09.57 uur
De vrouw werd per ambulance afgevoerd.
De vrouw werd per ambulance afgevoerd.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

HULST - De persoon die zondagavond met een auto tegen een boom reed in een woonwijk in Hulst, had te veel alcohol gedronken. Dat zegt de politie.

Volgens de politie zat achter het stuur van de auto een 38-jarige vrouw uit Hulst. Ze moest een ademtest ondergaan en ze blies bijna 1.200 Ug/l, ongeveer 5,5 keer te veel. Hoeveel ze exact op had, moet echter nog definitief worden vastgesteld.

"De bestuurster werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Omdat ze hierdoor niet een uitgebreide ademanalyse op het politiebureau kon afleggen, nam een arts een bloedproef af. Het bloedmonster wordt door het Nederlands Forensisch Instituut onderzocht. Het resultaat hiervan is over ongeveer twee weken bekend", aldus de politie.

Tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michelle (30-7-2018 om 11:51)
Beter tegen een boom dan tegen mensen!!
Patty Theuns (30-7-2018 om 11:45)
Eigen schuld, geen medelijden mee. Minimaal 10 jaar rijverbod en daarna opnieuw rijbewijs halen. Nu is het een boom wat is het de volgende keer...
Jojo (30-7-2018 om 10:39)
Dat word een erg duur drankje en dan mag ze nog blij zijn dat het een boom was en geen kind of een volwassen persoon