File door brand in middenberm A58

Toegevoegd: 30-07-2018, 16.48 uur

Door de brand ontstond er een file. Door de brand ontstond er een file.
Door de brand ontstond er een file.
1 2
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - De brandweer is maandag met meerdere voertuigen uitgerukt voor een brand langs de A58 bij Rilland. Door de brand werd een rijstrook richting Zeeland afgesloten wat voor een flinke file zorgde.

De brand ontstond omstreeks 12:00 uur in de middenberm. Doordat er behoorlijk wat rook vrijkwam ontstond er al snel beide richtingen op een file. Op het toppunt stond er in de richting van Zeeland een file van meer als vijf kilometer.

De brandweer van onder andere Bergen op Zoom, Woensdrecht, Rilland en Krabbendijke rukte uit om de brand te bestrijden. In totaal is er enkele honderden meters middenberm over de volledige breedte in vlammen op gegaan. De oorzaak van de brand is niet bekend. Omstreeks 13:00 uur zijn alle rijstroken weer vrijgeven.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michelle (30-7-2018 om 19:19)
Wat zou je denken van een weggegooide peuk??