Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
55 files van totaal 228 km

Onderzoek bij achtergelaten vrachtwagen Rilland

Toegevoegd: 31-07-2018, 10.01 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Bij Rilland doen de politie en de brandweer momenteel onderzoek bij een kleine vrachtwagen. Hierin zouden mogelijk vaten met drugsafval zitten.


De vrachtwagen, aan de achterzijde niet voorzien van kentekenplaat, werd aangetroffen bij de kruising van de Nieuwe Dwarsweg met de Middenhof, vlakbij de Oude Rijksweg (N289). De brandweer werd opgeroepen om te onderzoeken om wat voor stoffen het ging. Eerst werd een ploeg uit Rilland opgeroepen maar omdat er onvoldoende bezetting was rukten uiteindelijk de brandweervrijwilligers van de post Krabbendijke uit.

Politiewoordvoerder Pierre-Ine Mattheussens bevestigt dat er een melding is binnengekomen, maar kon vanochtend nog niet meer zeggen dan dat het vermoeden bestaat dat er chemisch materiaal in de vrachtwagen zit.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (31-7-2018 om 17:27)
dit is duidelijk geen wrak.. een gehuurde of gestolen vracht wagen tje in dit geval..denk ik... vol met afval, de eigenaar van het voertuig zal niet blij zijn met dit voorval.. word vervolgd hoop ik..
Cookie-instellingen beheren