Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 48 km

Pedofiel (58) krijgt jaar langer TBS

Toegevoegd: 31-07-2018, 16.01 uur
Pedofiel (58) krijgt jaar langer TBS
© Foto: Rechtbank Zeeland-West-Brabant (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De tbs met dwangverpleging die de 58-jarige E. B. uit Rotterdam in 1998 werd opgelegd is dinsdag door de rechtbank in Middelburg met één jaar verlengd. In dat jaar zal worden bekeken of B. in aanmerking kan komen voor tbs met voorwaarden.​


B. werd in 1998 veroor­deeld omdat hij zich in Middel­burg vergrepen had aan een min­derjarig jongetje. Iets later nam hij ook drie meisjes, in de leeftijd van vijf en zeven jaar, mee naar een schuurtje en pleegde daar ontucht met hen. B. werd betrapt en de schuur uitgejaagd.

De deskundigen bestempelden B. als een pedofiele man met seksuele perversiteiten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
KS (1-8-2018 om 11:54)
Vind je lezen moeilijk, EM? Beste man zit al sinds 1998 vast. Al 20 jaar dus. Valt dus best mee dat korte.
Timon kroes (31-7-2018 om 21:36)
Niet vrij laten! Bescherm ons en onze kinderen van zo een zieke geest! Wat is er nou mis mee om deze man levenslang achter de tralies te zetten! Dan heeft toch iedereen gewonnen wij beschermd van zo een ziek geest, en hij voor zichzelf. Uiteindelijk zijn alleen de slachtoffers van hem verliezers. Zo iemand vrij laten, maakt de lijst slachtoffers alleen maar langer!
EM (31-7-2018 om 18:44)
Geen straf te hoog ""slechts 1 jaar"" veelste te kort !
Cookie-instellingen beheren