Lichaam gevonden bij zoektocht Bruinisse

Toegevoegd: 31-07-2018, 21.46 uur - Update: 31-07-2018, 21.51 uur

De zoekactie bij Bruinisse.
De zoekactie bij Bruinisse.
1
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Bij de zoektocht naar het 14-jarige meisje dat vanmiddag verdween in het water van de Oosterschelde bij Bruinisse is een lichaam gevonden. Dat heeft de politie bevestigd.

Het meisje bevond zich rond 13.00 uur in het water naast de N59 toen ze, vermoedelijk als gevolg van de stroming door opkomend water, in problemen kwam. Haar vader zou nog geprobeerd hebben haar te redden, maar de redding mislukte en het meisje verdween onder water.

Er werd vervolgens 3,5 uur gezocht maar zonder resultaat. Het Landelijk Team Onderwaterzoekingen (LTOZ) van de politie is verder gegaan met zoeken middels sonar. Bij deze zoekactie is een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie liet rond 21.45 uur weten dat duikers dit hadden geborgen. Of het om het meisje gaat is nog niet zeker. Het lichaam is voor identificatie naar een mortuarium gebracht.

Later meer.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joeri (31-7-2018 om 23:54)
Wat vreselijk! Stiekem had ik vanmiddag nog wat hoop dat zij misschien ergens aan land gekomen zou kunnen zijn en het overleefd had maar nog geen contact had kunnen maken met haar familie of anderen. Maar ergens vermoed je al dat het waarschijnlijk verkeerd af zal lopen en helaas blijkt dat het geval te zijn. Wat een afschuwelijke gebeurtenis als je lekker vakantie aan het vieren bent. En een meisje al op zo jonge leeftijd gestorven.
M (31-7-2018 om 22:58)
Wat een verschrikkelijk verdrietig ongeluk. Voor wat het waard is, heel veel sterkte toegewenst aan alle betrokkenen en familieleden.