Weerbericht:
Vooral in de kustgebieden veel zon, elders af en toe zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Lichaam Bruinisse van vermist meisje (14)

Toegevoegd: 01-08-2018, 02.41 uur
Dinsdagmiddag werd urenlang naar het meisje gezocht.
Dinsdagmiddag werd urenlang naar het meisje gezocht.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Het lichaam dat dinsdagavond werd geborgen in de Oosterschelde is dat van het 14-jarige meisje dat dinsdagmiddag in moeilijkheden kwam tijdens het zwemmen. Dat meldt de politie.

Het meisje bevond zich rond 13.00 uur in het water naast de N59 toen ze, vermoedelijk als gevolg van de stroming door opkomend water, in problemen kwam. Haar vader zou nog geprobeerd hebben haar te redden, maar de redding mislukte en het meisje verdween onder water.

Er werd vervolgens 3,5 uur gezocht maar zonder resultaat. Het Landelijk Team Onderwaterzoekingen (LTOZ) van de politie is verder gegaan met zoeken middels sonar. Bij deze zoekactie is een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie liet rond 21.45 uur weten dat duikers dit hadden geborgen en dat in een mortuarium identificatie moest plaatsvinden.

Vannacht werd duidelijk dat het inderdaad gaat om het lichaam van het meisje, zo maakte de politie rond 01.40 uur bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (1-8-2018 om 14:47)
Verschikkelijk en veel sterkte aan de nabestaanden.