Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
99 files van totaal 344 km

Brandweer haalt kat uit boom in Poortvliet

Toegevoegd: 01-08-2018, 12.10 uur
De brandweer heeft de kat met een ladder naar beneden gehaald.
De brandweer heeft de kat met een ladder naar beneden gehaald.
© Foto: Facebook / Brandweer Sint-Maartensdijk
Door: Manfred Berrevoets

POORTVLIET - De brandweer van Sint-Maartensdijk is vanmorgen uitgerukt om een kat uit een boom te halen in Poortvliet.


De vrijwilligers werden even na 08.30 uur opgeroepen voor het dier aan de Noordhoekseweg. Volgens de brandweer zat de kat al meer dan 24 uur in de boom en kon hij niet meer zelfstandig naar beneden komen.

Met behulp van een grote ladder is het beestje door de brandweer naar beneden gehaald.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kitkat (1-8-2018 om 19:27)
Duidelijk John, dat jij geen verstand van katten hebt.
Gea (1-8-2018 om 19:16)
Applaus voor de brandweer. Huisdier blij baasje en vrouwtje blij. Let maar niet op John, ik denk dat hij meer schade aanricht aan de natuur als mens, dan een huisdier. Jullie als brandweermensen zijn weer SUPER bezig geweest, hartelijk dank daarvoor!
Elly (1-8-2018 om 18:39)
John, wat je schrijft slaat nergens op. Als de kat de boom inklimt kan zo veel redenen hebben! Mensen maken veel meer schade in de natuur dan katten! Ieder dier in nood moet geholpen worden! Hulde aan de brandweer!
Jan (1-8-2018 om 16:47)
Belachelijke actie, ik neem aan dat de eigenaar uit dankbaarheid de rekening betaalt, en de brandweerlieden een goede fooi.
johanna (1-8-2018 om 13:27)
weer een héél fijn berichtje , als je dit leest daar word je blij en dankbaar van ,voor het diertje en de baasjes , bedankt ,,brandweer ,,
John (1-8-2018 om 12:33)
De oplossing is heel simpel. Hou je kat gewoon binnen, altijd roepen mensen dat ze zoveel om hun HUISdier geven maar ondertussen schopen ze hun kat vrolijk naar buiten zonder toezicht. Ze richten ongelooflijke schade aan de natuur en als het even tegenzit mag de brandweer het weer komen oplossen. Schandalig!!
Cookie-instellingen beheren