Weerbericht:
Toenemende bewolking en geleidelijk enkele buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Brandweer haalt kat uit boom in Poortvliet

Toegevoegd: 01-08-2018, 12.10 uur
De brandweer heeft de kat met een ladder naar beneden gehaald.
De brandweer heeft de kat met een ladder naar beneden gehaald.
© Foto: Facebook / Brandweer Sint-Maartensdijk
Door: Manfred Berrevoets

POORTVLIET - De brandweer van Sint-Maartensdijk is vanmorgen uitgerukt om een kat uit een boom te halen in Poortvliet.


De vrijwilligers werden even na 08.30 uur opgeroepen voor het dier aan de Noordhoekseweg. Volgens de brandweer zat de kat al meer dan 24 uur in de boom en kon hij niet meer zelfstandig naar beneden komen.

Met behulp van een grote ladder is het beestje door de brandweer naar beneden gehaald.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
doggy (5-8-2018 om 18:03)
altijd dat extremistme, als er een hondedrol op straat ligt, moeten dan ook alle honden maar binnen blijven ? ligt het dan aan alle honden ? of gewoon aan een aso baasje ? wat een laag ontwikkeld volk komt hier toch. Tja, hoger opgeleiden trekken hier weg, wat achterblijft, nou ja, niet zo snugger volk dus...
Nel (2-8-2018 om 18:17)
Helemaal mee eens John. Als je een Huisdier hebt hou hem dan ook in huis, Bij mij schijten de katten van de buren tussen mijn gekweekte groente en daar word ik niet blij van!!! Een kat gered uit de boom in Poortvliet, hou het beest bij je!!!!
Jan (2-8-2018 om 08:50)
John is de enige die in deze discussie zijn gezond verstand gebruikt. Loslopende katten, zijn een ware plaag voor onze vogels. Katten horen op eigen terrein te blijven, en de eigenaren moeten daar verplicht voor zorgen. Hoe?? dat is hun probleem.
nel (1-8-2018 om 23:19)
Even een aanvulling, als de kat aan een lijn zit hoeft de brandweer ook niet op te komen draven. Als katten aan een lijn zitten worden ze ook niet doodgereden!! Ik hou van o.a.katten, dit voor alle duidelijkheid, maar ze moeten geen overlast bezorgen bij de buren!!
Nel (1-8-2018 om 23:03)
John je hebt gelijk. Je moet de kat gewoon binnen houden of tenminste aan een lijntje achter je huis. Vind je dat dat niet kan moet je geen kat in een wijk nemen. Die schijten namelijk bij de buren. Zelfs als het baasje op vakantie is gaat dat gewoon door. Wie heeft er nu en kat, de buren of jij? Dat ze schade aan de natuur brengen zie ik niet, wel schade aan de tuin en groente van de buren
John (1-8-2018 om 22:39)
@ aan alle "dierenvrienden" hier. katten richten wel degelijk ontzettend veel schade toe aan de natuur maar daar sluiten jullie je ogen lekker makelijk voor. Niet voor niets wordt de verwilderde kat weer vrijgegegeven voor de jacht. Maar blijf vooral ontkennen en huilen als poekie weer eens onder een auto komt of in de boom klimt of nog erger straks wordt afgeschoten. echte "dierenvrienden" hoor jullie. In plaats van jullie HUISdier gewoon binnen houden ( wat makkelijk kan, ja dan moet je er aandacht aan besteden) gooien jullie je HUISdieren naar buiten en is huilen geblazen als er iets gebeurd. En ja ik heb ook huisdieren maar die blijven mooi in huis of tuin zodat niemand anders er last van heeft.