Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Politie lost waarschuwingsschot na ruzie

Toegevoegd: 02-08-2018, 23.24 uur
Politie lost waarschuwingsschot na ruzie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie heeft vanavond drie personen aangehouden na een conflictsituatie op een parkeerterrein aan Govert Flincklaan in Vlissingen. Daarbij is een waarschuwingsschot gelost door de politie. Er raakte niemand gewond.


Agenten kregen rond 19.15 uur een melding dat er op het parkeerterrein een conflictsituatie was ontstaan tussen meerdere personen in meerdere voertuigen. Hierbij was mogelijk een vuurwapen was gezien. De auto’s achtervolgden elkaar op de parkeerplaats wat zorgde voor een zeer gevaarlijke situatie.

Meerdere politie-eenheden gingen direct ter plaatse. De auto’s waren inmiddels weggereden. De politie hield op de Lekstraat in Souburg drie verdachten aan. Omdat één van hen niet meewerkte aan de aanhouding, heeft een agent een waarschuwingsschot gelost. De verdachten zijn overgebracht naar een politiebureau.

De politie heeft een onderzoek ingesteld om na te gaan wat er precies is gebeurd. Of er daadwerkelijk een vuurwapen is gevonden heeft de politie nog niet bekend gemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rik (4-8-2018 om 16:40)
@Kees: Serieus? Meerdere eenheden, die heus wel weten hoe ze de benadering van gevaarlijke verdachten moeten aanpakken, hebben ze opgepakt. Ze ontlopen vast hun straf niet en u zeurt over een kogel van een paar duppies? U had liever ons belastinggeld gespendeerd aan een dure ziekenhuisbehandeling? Wat ben ik blij dat u niet bij de politie werkt. Ik zeg: Goed werk geleverd.
Kees (3-8-2018 om 11:28)
Dat is dus een geldverslindende kogel geweest.... als je dan toch moet schieten dan kan je op dit gajes ook gericht schieten (ze vragen er zelf om). Veel hardet aanpakken en van de getto Vlissingen weer iets leuks maken.
Cookie-instellingen beheren