Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij ongeluk Ovezande

Toegevoegd: 03-08-2018, 10.54 uur
Door: Roland de Jong

OVEZANDE - In Ovezande is vrijdagochtend een fietsster zwaargewond geraakt bij een botsing met een hond. Dat heeft de politie bevestigd.


Het ongeluk gebeurde even voor 10.00 uur bij de kruising van de Plataanweg met de Bloemenstraat. Het slachtoffer kwam hard ten val en liep ernstig letsel op. Er kwamen twee ambulanceteams met spoed ter plekke. Ook de Rotterdamse traumahelikopter werd ingezet.

De gewonde is rond 10.45 uur per helikopter overgebracht naar een ziekenhuis. De politie heeft de fiets van de vrouw weggebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karl Jacobs (7-8-2018 om 15:16)
Als je even de moeite neemt om de foto's te bekijken zie je dat t beide elektro fietsen zijn, heb zelf al meerdere malen van die race oudjes moeten ontwijken omdat ze als debielen over t fietspad en door de dorpen sjezen.
meelevende (4-8-2018 om 17:36)
Sterkte voor de vrouw en haar familie!
adrie (3-8-2018 om 21:02)
Hoe het met de hond is?? Niet belangrijk. Hoe het met mevrouw gaat is veel belangrijker
anoniem (3-8-2018 om 20:11)
Hallo Karl Jacobs bent u bij het ongeval aanwezig geweest of weet u of dit slachtoffer ook met trapondersteuning reed??
Bas (3-8-2018 om 19:16)
Karl Jacobs wie zegt dat het hier aan de fietser licht en niet aan de hond? Was u er bij of oordeelt u op het lezen van de tekst ? Vind u reactie niet helemaal gepast om gelijk de fiets/bestuurder de schuld te geven. Veel sterkte aan de mevrouw die is gevallen en een goed herstel toegewenst
Karl Jacobs (3-8-2018 om 16:26)
Geweldige uitvinding die fietsen met trapondersteuning, wat mij nog steeds verbaasd is dat er een groot aantal mensen zonder bescherming door het land flitst en hierbij snelheden haalt die voor gekentekende voertuigen leiden tot een overtreding.
Cookie-instellingen beheren