Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man geeft vals geld uit bij Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 03-08-2018, 13.45 uur
Man geeft vals geld uit bij Westerscheldetunnel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HOEK - De politie heeft donderdagavond in Hoek een 37-jarige man uit Schiedam aangehouden. Hij zou vals geld hebben uitgegeven bij de tolpoortjes van de Westerscheldetunnel.


Nadat melding was gemaakt van de betaling met vals geld gingen agenten op zoek naar de verdachte. Bij de sluizen van Terneuzen kon het voertuig van de verdachte worden getraceerd. Op de Herbert H. Dowweg kreeg de bestuurder vervolgens een stopteken.

De verdachte is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Hij verklaarde dat hij het biljet van een klant ontvangen had. Er wordt onderzoek gedaan naar de herkomst van het valse geld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gewoon Ik (4-8-2018 om 15:39)
@Rick. Als jij een vals briefje van € 50 uit een pinautomaat van een nederlandse bank heb gepint dan zal dat waarschijnlijk uit de Pinautomaat van ING zijn die je krijgt bij het openen van een Kinder rekening... Pin automaten worden gevuld door Brinks etc de waardetransport bedrijven.. Elke euro die daar de deur uitgaat of binnen komt wordt meerdere malen gecontroleerd op echtheid!
Piemel (4-8-2018 om 13:03)
Dat is dus gewoon dikke vette onzin he wat je nu zegt Rick.
Rick (4-8-2018 om 08:32)
Heb zelfs al eens een vals briefje van € 50,-- gepind bij de bank. Bleek kater in de winkel waar ik er mee betaalde....
Importzeeuw (3-8-2018 om 16:00)
Ja, eerlijk is eerlijk. Ik zou het niet zien als een winkel mij per ongeluk vals geld terug geeft en er zo weer mee betalen. Onbedoeld met vals geld betalen, het kan gebeuren.
Jokko van der Sneuk (3-8-2018 om 14:28)
verdacht is hij wel op dit moment... maar is hij schuldig ?? heeft hij nog meer valse biljetten, dan is het snel opgelost. maar stel je voor hij heeft hem echt onbewust ontvangen... van een klant nog wel zelfs...van de bank komt dit niet lijkt mij. die klant leest dit nu ook, dus die heeft mooi de tijd om eventuele sporen te wissen...
Cookie-instellingen beheren