Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Persoon met scootmobiel in sloot Westkapelle

Toegevoegd: 03-08-2018, 13.48 uur - Update: 03-08-2018, 14.53 uur
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - Bij de Noordweg in Westkapelle is vanmiddag iemand met een scootmobiel in een droge sloot beland.


Het ongeluk werd rond 13.00 uur gemeld door de bestuurder van een passerend landbouwvoertuig. Het slachtoffer lag naast de scootmobiel in de sloot. In eerste instantie werden ook duikers opgeroepen maar toen bleek dat er geen water in de sloot stond werd de komst hiervan geannuleerd.

De brandweer en de ambulancedienst kwamen ter plekke om hulp te verlenen. De scootmobiel en de bestuurder zijn inmiddels uit de sloot gehaald. Het slachtoffer is met spoed per ambulance afgevoerd. Hoe de gewonde er precies aan toe is, is niet duidelijk.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
linda (4-8-2018 om 09:37)
Dit is mij 4jr geleden ook gebeurd en die gek reed gewoon door .heb de naam van het bedrijf door gegeven en nooit meer iets gehoor!ze rijden veel te hard en gaan gen cm opzij grrr
Cookie-instellingen beheren