Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser geschept bij Wilhelminadorp

Toegevoegd: 03-08-2018, 18.27 uur
Fietser geschept bij Wilhelminadorp
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

WILHELMINADORP - Een fietser is vrijdagmiddag bij Wilhelminadorp gewond geraakt nadat hij was geschept door een automobilist.


Het ongeval vond rond 16.15 uur plaats op de Katseveerweg. Over de toedracht van de aanrijding kon de politie nog niks vertellen. Het slachtoffer reed op de fiets toen hij geschept werd door een personenauto.

Er is een ambulance ter plaatse gekomen die de gewonde naar het ziekenhuis heeft gebracht. De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (7-8-2018 om 23:30)
@Ja-Ja; Als je een stukje gaat fietsen geef je dan ook richting aan (vinger uitsteken) en snij je geen stukken fietspad af enz enz?? Dan heb je zomaar kans dat wij automobilisten ons ook normaal gedragen alleen ontbreekt fatsoenlijk gedrag enorm bij de meeste fietsers! Het is omdat ik de laatste weken dan maar voor van alles en nogwat geremd heb wat fietsers betreft anders had ik er al minstens 20 aangereden!
Ja-Ja (4-8-2018 om 07:23)
Ik ga straks een stukje fietsen. Hopelijk kom ik vanavond weer thuis en niet in het Ziekenhuis.Of erger. Automobilisten/motoren enz. Let goed op de weg en doe NIETS anders !!! Hondenbezitters ,Honden aan de lijn,maar geen 10+/- meter lijn. BVD
Cookie-instellingen beheren