Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Gewonde bij ongeluk met riksja Oostkapelle

Toegevoegd: 03-08-2018, 22.42 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOSTKAPELLE - Een opmerkelijk ongeluk in Oostkapelle vrijdagavond. Hier kantelde een gemotoriseerde riksja en kwam een motorrijder ten val.


Het ongeval vond even voor 20.00 uur plaats op de Duinbeekseweg. Een Duitse bestuurder van een Riksja kantelde door nog onbekende oorzaak met zijn voertuig. Een motorrijder die ook op de Duinbeekseweg reed raakte door het voorval de controle over zijn voertuig kwijt en kwam ten val. De man raakte gewond en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn verwondingen lijken mee te vallen.

De bestuurder van de riksja liep verder geen verwondingen op en kwam er met een paar schaafwonden vanaf. De motor raakte door de valpartij beschadigd en ook de riksja liep de nodige schade op. De Duitse bestuurder kon wel verder rijden, de motor is later op de avond opgehaald.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (20-8-2018 om 08:31)
raar verhaal, snelheid te hoog ?, of heeft er iemand lopen slapen tijdens het rijden... en @ Huib je hebt gelijk, daar in DE rijden er wel meer rond..
Huib (6-8-2018 om 07:33)
Da's geen riksja, dat is een trike (Simson Duo, klassiek Duits invaliden voertuig)
jan (4-8-2018 om 18:17)
Gevaarlijk brommertjes,horen in India thuis ,niet hier
Kees (4-8-2018 om 14:45)
Bij normaal gebruik gaat het wel maar je moet geen scherpe bochten nemen. Er is ook een verhuurbedrijf wat ze verhuurd aan mensen die er een dag een willen gebruiken. Daar komen wel onervaren mensen op af. Ja ze zijn niet zo veilig maar er gebeuren zelden ongelukken mee in Zeeland terwijl ze dagelijks op de weg rijden
Wendy (4-8-2018 om 13:21)
@Jan Niet oordeelden voordat je het fijne ervan weet
Jan (4-8-2018 om 08:57)
Verbieden deze moord machines,ik kwam er deze week ook een tegen ze racen ermee terug met deze machines waar ze vandaan komen en daar sneuvelen erook genoeg
Cookie-instellingen beheren