Jongen opgepakt met stroomstootwapen

Toegevoegd: 04-08-2018, 09.28 uur

De taser die de jongen bij zich had.
De taser die de jongen bij zich had.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

SCHARENDIJKE - De politie heeft gisteravond een 19-jarige jongen opgepakt die een taser bij zich had in Scharendijke.

De jongen werd betrapt met het apparaat op een jongerencamping. Hij is door de politie aangehouden en naar het politiebureau in Renesse gebracht. Hier heeft hij een proces-verbaal gekregen voor het bezit van een stroomstootwapen.

Tevens wordt de vakantie van de jongen ingekort, want als je wapens meeneemt naar de camping ben je hier niet meer welkom.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ton Verheij (8-8-2018 om 07:12)
Ik ben tegen lijfstraffen maar op die leeftijd moet het kunnen om de knaap voor lange tijd met de neus in de hoek te laten staan. Bijvoorbeeld in de hal van een gebouw bij de ingang geheel tegen glas
Tom Helgers (4-8-2018 om 18:55)
Bizar dat je het in je hoofd haalt omeen taser in je vakantietas te stoppen! Wat zou hij daarmee van plan geweest zijn...?
Taas (4-8-2018 om 13:06)
Even op die jongen proberen ,of het goed werkt