Weerbericht:
In het oosten af en toe regen, langs de westkust enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Schade bij botsing Sloeweg Vlissingen

Toegevoegd: 04-08-2018, 13.49 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Twee personenauto’s zijn vanmiddag in Vlissingen met elkaar in botsing gekomen als gevolg van een voorrangsfout. Er raakte niemand gewond.


Het ongeval vond rond 12.30 uur plaats op de Sloeweg ter hoogte van de Weyevlietweg. Over de toedracht van de aanrijding is verder nog niks bekend gemaakt. Beide voertuigen raakten beschadigd.

Er is een ambulance ter plaatse geweest die de betrokken personen, waaronder een kindje, heeft nagekeken. Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf Kuzee heeft beide voertuigen weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sander (12-8-2018 om 10:00)
T4: in dit geval, was hier geen sprake van invoegen of hoge snelheid ( we rijden nooit te hard en al helemaal niet met onze baby in de auto ),maar een voorrangsfout, die haaientanden staan er niet voor niets. Als meneer hem er zo tussen probeert te knallen dan ben je, net als wij kansloos. Met P ben ik het eens, de snelheid aldaar zou naar 50 km per uur moeten en stoplichten zouden natuurlijk ook geen overbode luxe zijn of zoals Kruispunt voorstelt de situatie daar aanpassen.
T4 (7-8-2018 om 20:43)
P is verkeer deskundige. Ooit wel eens gezien hoe hard mensen van de brug af komen en op het laatst invoegen met een veel te hoge snelheid. En dat we elkaar het licht .niet in de ogen gune. Zo jammer maar het gebeurt elke zomer weer.
P (5-8-2018 om 11:41)
Ook moeten bepaalde kwallen daar ophouden met te denken dat je daar met zn twee kan staan in het midden, zo blokkeer je het zich van degene naast je, en het is al een 70 weg in de bebouwde kom wat al een raadsel is. Maar juist op dit punt gaan mensen ongeduldig worden terwijl daar juist het risico velen malen groter is door gebrek aan overzicht en de snelheid.
sander (4-8-2018 om 22:48)
Graag zouden wij (inzittenden van de Seat) in contact komen met de vrouw met baby in een zwarte Renault die stopte en haar hulp aanbood.
Kruispunt (4-8-2018 om 16:28)
Kruispunt opheffen. Alleen nog afslaan vanaf richting snelweg naar westerzicht toestaan. Eventueel vanaf rotonde richting westerzicht op proef toestaan. Ander verkeer via Nieuw-Vlissingseweg en Zuidbeekseweg laten rijden