Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 47 km

Man krijgt boete voor doorverkopen drugs

Toegevoegd: 04-08-2018, 20.40 uur
De drugs die de Vlissinger bij zich had.
De drugs die de Vlissinger bij zich had.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Agenten hebben zaterdag aan het einde van de middag een man bekeurd omdat hij drugs wilde verkopen aan Duitse toeristen.


Volgens de politie kocht de Vlissinger diverse drugs in een coffeeshop en wilde de man dit op de Aagje Dekenstraat verkopen aan Duitse toeristen.

Agenten konden hem in de kraak vatten en gaven de man een bekeuring. Mocht hij vaker in de fout gaan,dan kan de Vlissinger ook een gebiedsverbod krijgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
judith de jongh (5-8-2018 om 20:23)
kom omdat er teveel op andere dingen wordt gelet , hier op de spuistraat loop er 1 wel 10 keer op en neer om toeristen drugs te brengen , en niemand doe er wat aan , de toeristen kunnen nergens rustig lopen overal uit elk hoekje kom er een dealer op duiken , dacht dat vlissingen door handhaving in de gaten werd gehouden , nou mooi niet
Boekjan (5-8-2018 om 17:51)
Dit zijn de resultaten van het softdrugsbeleid van den Haag. In Goes hangen er ook overal van die louche figuren rond de cofeeshop, vooral op de westwal. De politie heeft er blijkbaar geen tijd voor. Ook wegbezuinigd door het zelfde kabinet, maar u stemt er toch ook weer op ?
KeeK (5-8-2018 om 12:16)
Gebiedsverbod helpt niet Politie ! Deze gasten zwerven nu door heel de stad heen, de overlast is bij het centrum wel weg maar het verplaatst gewoon ! Gewoon uitkering stopzetten en verplicht opvoedkamp of afkickcentrum 3 jaar lang dat werkt veel beter... Beetje strafkamp idee om moraliteit te leren i.p.v. paria van de samenleving te zijn !
k (5-8-2018 om 11:01)
dit ga je krijgen met de lompe regels hier, een tourist mag de coffeshop niet in dus criminelen verdienen aan de touristen. hoevaak je niet aangesproken word in de buurt vd shop of je niet even iets voor ze kunt gaan halen terwijl bv in rotterdam de tourist wel welkom is maar de tourist gaat echt niet naar rotterdam reizen
Jokko van der Sneuk (5-8-2018 om 09:47)
beste lezers hebben jullie de zakjes goed gelezen ?? VERVOER VAN WEED EN HASJ IS VERBODEN ??? en de 5 gram bezit regel dan ?? opgeheven ?? wel legaal gewoon te koop,, raar toch ??? Ke Je Begrieppe ???? ikke nie
Jokko van der Sneuk (5-8-2018 om 09:39)
nogmaals gewoon aan buitenlanders verkopen met legitimatie.. PROBLEEM OPGELOST... straat handel rond beide coffee shops, ineens verdwenen wanneer worden die ambtenaartjes nu eens wakker op dit stadhuis...
Cookie-instellingen beheren