Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 2 km

Stoom zorgt voor brandmelding Middelburgse school

Toegevoegd: 21-12-2003, 12.52 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - Zondag werd de Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen-Middelburg rond 11:35 uur gealarmeerd voor een brandgerucht. Er zou brand woeden in de nieuwe CSW aan de President Wilson Churchilllaan in Middelburg.

Een bewoonster van de huizen aan de overkant zag zwarte rookwolken achter het gebouw. De centralisten hadden het vermoeden dat het wellicht een loze melding was en alarmeerden daarom onder prioriteit twee.

De brandweer rukte met de  tankautospuit 4530 en de ladderwagen 4550 uit naar de school, waarin voorheen de Nehalennia gevestigd was. Na een onderzoekje van de brandweer bleek dat het een loze melding betrof en dat de vrouw stoom had aangezien voor rook.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren