Weerbericht:
Toenemende bewolking en geleidelijk enkele buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Fietser zwaargewond na val Vlissingen

Toegevoegd: 05-08-2018, 01.59 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Een fietser is in de nacht van zaterdag op zondag zwaargewond geraakt in Vlissingen na een val.


Het eenzijdige ongeluk vond rond 01.00 uur plaats op het fietspad langs de Koudekerksewg ter hoogte van de Olympiaweg. Er zijn twee ambulances ter plaatse geweest om de gewonde te helpen.

Ook een traumahelikopter uit Rotterdam werd opgeroepen. De komst hiervan bleek niet nodig te zijn. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lezer (6-8-2018 om 11:16)
@Keek waar heb je het over ? Word niets geschreven over drank of drugs Maar over een eenzijdig ongeval. Heb je niet perse drank bij nodig. Koudekerkseweg is verschikelijk kwa wegdek en slecht verlicht waar de gemeente niets aan doet bijvoorbeeld
Dishoek (5-8-2018 om 20:23)
@KeeK, Hoe kom jij aan die wijsheid, dat de fietser gedronken en/of drugs gebuikt zou hebben. Je bent een blaaskaak zonder inhoud!!!! Heel veel sterkte en beterschap voor de fietser.
KeeK (5-8-2018 om 12:13)
Testen op drugs en of drank en rijbewijs afpakken dan en grote boete..Ook fietsers mogen niet drinken dan ben je ook een weggebruiker, iedereen denkt na het stappen pak ik de fiets wel maar dat is ook verboden, ook blowen op de fiets mag niet ! Sterkte met de rest kerel !