Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

Duitser heeft wapen en drugs in vakantiewoning

Toegevoegd: 05-08-2018, 15.15 uur
Duitser heeft wapen en drugs in vakantiewoning
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

RENESSE - Zaterdagavond is op de Stoofweg in Renesse een 20-jarige man uit Orbgrund Bad Orb (D) aangehouden nadat bij hem in zijn vakantiewoning in Ouddorp een wapen, patronen en drugs is gevonden.


Een schoonmaakster van het vakantiepark slaat alarm als de verdachte ongevraagd aan haar een wapen laat zien. Hij wil deze veilig opbergen in een kluisje in zijn vakantiewoning. De vrouw schrikt hiervan en vertelt de manager over wat zij heeft gezien. Deze besluit de politie er bij te halen.

Met een machtiging van de hulpofficier van justitie wordt een kijkje genomen in de vakantiewoning. Daar wordt een gas/alarmpistool, patronen, 72.8 gram hennep en 3.7 gram hasj gevonden. Nadat de verdachte in Renesse is aangetroffen is hij voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar een politiebureau. Hij zit nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (6-8-2018 om 11:59)
Wat een verrijkking toch dat toerisme. Wordt niet beter dat Renesse.
EM (6-8-2018 om 10:57)
Hoge boeten alles vernietigen en verplicht terug naar duitsland .
AD. (5-8-2018 om 16:41)
Wat een zootje is het daar toch elk jaar weer en met dit gajus die zeggen er vakantie te komen vieren trek je drugs en geweld aan. Dus ik ben blij dat ik daar niet woon en elk jaar dit zootje in het dorp over de vloer krijg want ook in de horeca is het altijd een gedonder.
Cookie-instellingen beheren