Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
45 files van totaal 164 km

Auto-inbrekers betrapt en aangehouden

Toegevoegd: 05-08-2018, 15.18 uur
Auto-inbrekers betrapt en aangehouden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

BURGH-HAAMSTEDE - Afgelopen nacht zijn twee mannen uit Duitsland op de Kloosterweg in Burgh-Haamstede aangehouden. Zij worden verdacht van een auto-inbraak in de Stuifketel.


De verdachten zijn om 01.30 uur tijdens hun activiteiten gestoord door een oplettende voorbijgangster die op dat moment haar hond uitlaat. Omdat deze weet van wie de auto is en de verdachten daar niets te zoeken hebben, wordt de politie gebeld.

Opgeroepen agenten treffen de mannen aan op de Kloosterweg aan en houden hen staande. Tijdens de fouillering komen spullen uit de auto tevoorschijn. De verdachten zijn vervolgens aangehouden en voor verhoor overgebracht naar een politiecellencomplex.

Het gaat om een 22-jarige man uit Rosendahl Ot Holtwick en en 21-jarige man uit Legden. Beiden zitten nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lida (5-8-2018 om 19:14)
Onze dank is bijzonder groot voor onze medebewoonster. Uiteraard heeft ze er een lekker bedankje voor gekregen. Waar zou je toch zijn zonder goede buren!
Popeye (5-8-2018 om 18:06)
Zo is dat Kees. Waar hond uitlaten al niet goed voor is!
Kees (5-8-2018 om 17:16)
Complimenten.
Cookie-instellingen beheren