Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee gewonden na steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 06-08-2018, 01.25 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Twee personen zijn zondag aan het einde van de avond gewond geraakt na een steekpartij in Vlissingen. De politie heeft twee verdachten aangehouden.


De hulpdiensten werden rond 23.15 uur opgeroepen voor het steekincident op de Boulevard Evertsen. Volgens de politie vond de steekpartij plaats tijdens een ruzie tussen meerdere personen. Twee daarvan zijn gewond geraakt en de twee vermoedelijke daders konden gelijk worden opgepakt.

Omdat één van de slachtoffer zwaargewond was is er een traumahelikopter ingezet. Deze landde langs de A58 bij Heinkenszand om te assisteren. Daarna is de gewonde naar het ziekenhuis gebracht.

De Boulevard Evertsen is na het incident gelijk afgezet met linten voor onderzoek. Dit onderzoek was rond middernacht afgerond. Over de toedracht van de steekpartij en de identiteit van de slachtoffers en verdachten is niets bekendgemaakt.

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (9-8-2018 om 16:44)
Vlissingen, de beerput van zeeland. Ik ben het helemaal met Keek eens en met mij nog heeeeeeel veem mensen. Opruimen dit tuig.
Renata (6-8-2018 om 11:58)
Wordt net zo’n ghetto als Rotterdam en Amsterdam.
k (6-8-2018 om 11:57)
waarom toch altijd steken zijn de daders vergeten dat ze vuisten hebben om hun ruzie mee uit te vechten
P (6-8-2018 om 09:52)
Helden.
Kees (6-8-2018 om 08:41)
Als ze elkaar opruimen is het niet zo erg, zal wel weer lekker volk zijn!!
KeeK (6-8-2018 om 02:38)
Helicopter voor een steekpartij door tuig en dan nog naast een ziekenhuis hier in Vlissingen ??? Wie gaat dat betalen en waarom ? Ik wil niet mijn ziektekosten omhoog gaat voor zulk tuig wat daar elke avond staat of in de stad lopen of scheldestraat staan.. Gaat om een meisje of drugs en durf te wedden het weer de bekende types zijn...Dubbele paspoort afpakken en het land uitzetten en anders uitkering stoppen en alle kosten verhalen op de dader... ASOCIAAL ROTTUIG ! Onze boulevard is een plek voor plezier en gezelligheid, rot op met je wapens en nooit meer 1 voet in Vlissingen zetten.. Hoop de rechter dit soort eens keihard aanpakt !!!!! Vlissingen is een criminele vieze stad aan worden met jonge meiden die zwanger lopen van badboys !
Cookie-instellingen beheren