Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachten steekpartij 15 en 19 jaar oud

Toegevoegd: 06-08-2018, 11.37 uur
De slachtoffers zijn met ambulances afgevoerd.
De slachtoffers zijn met ambulances afgevoerd.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De twee verdachten die vannacht werden opgepakt na een steekpartij in Vlissingen zijn 15 en 19 jaar oud en afkomstig uit die plaats. Dat heeft de politie bekend gemaakt. 


De slachtoffers zijn mannen van 32 en 57 jaar oud uit het Limburgse Weert. Zondag rond 23.15 uur was een ruzie ontstaan welke eindigde in het steekincident op de Boulevard Evertsen. De Limburgers werden met ambulances afgevoerd.

Omdat één van de slachtoffer zwaargewond was is er een traumahelikopter ingezet. Deze landde langs de A58 bij Heinkenszand om te assisteren. Daarna is de gewonde naar het ziekenhuis gebracht.

De verdachten zijn naar een politiecellencomplex gebracht. Ze worden vandaag gehoord. Het onderzoek naar de aanleiding van de steekpartij loopt nog.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
deZeeuw (6-8-2018 om 17:30)
Het ergste is, als ze vrijkomen zijn ze nog het mannetje ook, in hun vrienden groep. 50 extra bonus punten en status verhogend omdat ze iemand hebben neergestoken. Geen spijt hebben van wat ze hebben gedaan, maar balen dat ze gepakt zijn. Maar dat maakt allemaal niet uit, gewoon ontkennen en dan ben je ook zo vrij. ( zoals in het vorige artikel)
Koos P. (6-8-2018 om 15:50)
@Souburger, ik kan het mis hebben hoor. Maar iets in mij zegt dat die 2 jochies zelf ruzie hebben lopen zoeken. En sowieso, waarom lopen die jochies met messen op zak op de boulevard?? Waar is dat voor nodig? Dan waren ze dus al dingen van plan, anders heb je geen mes bij je toch?
Souburger (6-8-2018 om 14:45)
Het waren vier volwassenen tegen twee kleine jongens. Hoe kunnen vier volwassenen zich zo verlagen om ruzie te zoeken met twee gastjes.. Stel dat het andersom zou zijn, dan waren die vier mensen niet volwassen genoeg om er niks van aan te trekken, die waren vast ook te trots om weg te lopen van de situatie..
Popeye (6-8-2018 om 13:58)
@jac: gaat al mis bij Omroep Zeeland dat zinnige reacties wegmodereert maar tatoeages laat stigmatiseren .. Daders zijn blijkbaar getatoeerd volgens de moderator. Mocht de dader eens homofiel geaard zijn echter dan doet dat niets ter zake! Bevooroordeeld haat zaaien heet dat en mag ongehinderd plaatsvinden bij OZ. Dáár gaat t al mis.
Michelle (6-8-2018 om 13:35)
@ Jac, meestal is er sprake van drank en drugs.
Iemand (6-8-2018 om 12:28)
@jac Ik vrees dat dit gedrag voortkomt uit een bepaald cultuur. Deze mensen hebben een groot gevoel van trots en bijna allemaal behoorlijk dominant. Omdat er nieuwe generaties ouder worden die om de generatie zich verdubbeld of verdrievoudigd zal er steeds meer en meer van dit soort dingen gaan voorkomen in deze samenleving. Enige oplossing is met de harde hand afstraffen, het tegenovergestelde van wat ze nu doen met taakstrafjes en boetes.
Cookie-instellingen beheren