Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachten steekpartij 15 en 19 jaar oud

Toegevoegd: 06-08-2018, 11.37 uur
De slachtoffers zijn met ambulances afgevoerd.
De slachtoffers zijn met ambulances afgevoerd.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De twee verdachten die vannacht werden opgepakt na een steekpartij in Vlissingen zijn 15 en 19 jaar oud en afkomstig uit die plaats. Dat heeft de politie bekend gemaakt. 


De slachtoffers zijn mannen van 32 en 57 jaar oud uit het Limburgse Weert. Zondag rond 23.15 uur was een ruzie ontstaan welke eindigde in het steekincident op de Boulevard Evertsen. De Limburgers werden met ambulances afgevoerd.

Omdat één van de slachtoffer zwaargewond was is er een traumahelikopter ingezet. Deze landde langs de A58 bij Heinkenszand om te assisteren. Daarna is de gewonde naar het ziekenhuis gebracht.

De verdachten zijn naar een politiecellencomplex gebracht. Ze worden vandaag gehoord. Het onderzoek naar de aanleiding van de steekpartij loopt nog.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ko-3 (6-8-2018 om 12:27)
Jac, deze samenleving hebben wij niet gemaakt de burgemeester heeft hier 20 a 30 jaar niks gedaan aan drugs en problemen en tuig ! Je kon hier jarenlang je gang gaan en niemand deed iets, iedereen dealt en gebruikt drugs en blowen..De jeugd op de CSW en andere scholen blowen en hebben op 14 jaar al kinderen en eindigen allemaal als verslaafden of uitkeringstrekkers...Jarenlang is door de overheid de ogen dicht gedaan en alles toegelaten.. Nu gaat het mis, de jeugd is totaal ontspoort hier, vakantiewerk willen ze niet, alleen maar chill'n en boule hangen, meisjes en drugs dat is het ideaalbeeld van de jeugd hier.. Geen MTV generatie meer, maar Ex on the Beach shit en Instagram-generatie. Wapens/drugs is al normaal hier bij jeugd!
Jac (6-8-2018 om 12:02)
Zo jong....... ik vraag mijzelf dan altijd af hoe het zover met die jongens heeft kunnen komen. Je besluit niet zomaar om iemand neer te steken, in mijn belevingswereld is dat nagenoeg onmogelijk. Dus wat moet er allemaal in een mensenleven gebeuren dat je een situatie "acceptabele" genoeg vind om te besluiten om dan maar gewoon iemand neer te steken. Vroeger gebeurde er ook wel eens wat, maar zoals het er nu in onze maatschappij aan toe gaat baart mij grote zorgen. Ergens gaat er structureel iets goed mis in hoe wij onze samenleving hebben georganiseerd.
Cookie-instellingen beheren