Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 22 km

Paarden bekogeld met kapotte bierflesjes

Toegevoegd: 06-08-2018, 11.58 uur
Paarden bekogeld met kapotte bierflesjes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WAARDE - De politie is op zoek naar de personen die dit weekeinde in Waarde bij de Weelweg kapotte bierflesjes naar paarden hebben gegooid.


De Reimerswaalse wijkagent Theo de Bie doet via Twitter een oproep aan de daders, die hij "droeftoeters" noemt. Hij hoopt dat zij zichzelf melden. "Uiteraard heftig stoer maar kapotte bierflessen naar paarden gooien?? Serieus?? Mocht je toch over ballen beschikken dan lees of hoor ik je wel".

Door de bekogeling raakte zeker één paard lichtgewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Boer Toeter (6-8-2018 om 16:27)
De vreemde opsporings methoden van tegenwoordig, vragen of ze zichzelf komen melden, ALS ze de ballen hebben. Terwijl het al overduidelijk is voor iedereen met een beetje verstand dat ze dat nu juist niet hebben. En dan maar klaagtoeteren op de sociale media, alsof agenten tegenwoordig niets beters te doen hebben dan een beetje digitaal incontinent hun frustraties te uiten als een klein kind. Hoeveel werkuren gaan er eigenlijk verloren bij de politie door dit soort kindergedrag ? Zouden die bijvoorbeeld niet beter in de opsporing van dierenbeulen gestoken kunnen worden i.p.v. de triesttoeter uit te hangen in je eigen virtuele droomwereldje ? zielig hoor ! en zo kansloos ook.
ik zeg (6-8-2018 om 15:34)
Sla zulke lui nu eens flink op hun donder vroeger kreeg je ook een pak slaag, daar leerde je wel van. Tegenwoordig krijgen ze een straftaak bij halt. En laat de politie hun ook eens goed aanpakken Want die willen wel, maar mogen niets doen eigenaar van de paarden sterkte met deze rottige gebeurtenis.
jacob (6-8-2018 om 15:04)
Wat een helden wees mar heel blij dat ik dat niet heb gezien dan was er zeker een bezoekje aan het Ziekenhuis van gekomen. Wat zijn jullie een stelletje hufters. Opvoeding laat in zulke gevallen veel te wensen over. Ik mag hopen dat ze deze schoften te pakken krijgen ze zijn te laf om zichzelf aan te geven.
ouwe diender (6-8-2018 om 14:50)
Gewoon tuig. Ik snap de oproep van de wijkagent, maar of dergelijk tuig zich gaat melden? Hopelijk scheppen ze op over hun "heldendaden" en wie dat verneemt......onmiddellijk melden bij de Politie. Een stevig verhoor en die daders slaan wel door. Dan aanpakken en niet te zuinig ook. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Het mag allemaal niet meer gezegd worden, maar een flink pak slaag, stevige boete en lange werkstraf. Dat het criminele circuit elkaar kapot maakt: Prima, maar onschuldige dieren aanpakken?????? Geen enkel respect voor. Oke, "vroeger"eens belletje trekken, autoband laten leeglopen enz. Maar dit!!!!! Lekker landje tegenwoordig .
Jodokus (6-8-2018 om 13:22)
Een perfecte verwoording van deze Agent Toon nu maar Ballen ,en meld En meld je ook aan bij, Emergis,want er zit een vreemd steekje los bij jullie Ik hoop dat ze jullie pakken,250 uur stront opruimen,in je vrije tijd
Anna (6-8-2018 om 13:19)
Deze oproep is een voor allen die zich op welke wijze dan ook vergriijpen aan dieren. Eerst en vooral is het een rotstreek om met stukgeslagen bierflesjes paarden te lijf te gaan. Het is not done om op wat voor wijze dan ook dieren te gaan mishandelen. Hoe kom je op zo'n misselijk makend idee. Vandaag zijn het dieren, morgen mensen en daarna wordt het de gevangenis.
Cookie-instellingen beheren