Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 95 km

Paarden bekogeld met kapotte bierflesjes

Toegevoegd: 06-08-2018, 11.58 uur
Paarden bekogeld met kapotte bierflesjes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WAARDE - De politie is op zoek naar de personen die dit weekeinde in Waarde bij de Weelweg kapotte bierflesjes naar paarden hebben gegooid.


De Reimerswaalse wijkagent Theo de Bie doet via Twitter een oproep aan de daders, die hij "droeftoeters" noemt. Hij hoopt dat zij zichzelf melden. "Uiteraard heftig stoer maar kapotte bierflessen naar paarden gooien?? Serieus?? Mocht je toch over ballen beschikken dan lees of hoor ik je wel".

Door de bekogeling raakte zeker één paard lichtgewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
EM (6-8-2018 om 12:25)
of ze het nog (kunnen en willen) herinneren dat die stroeftoeters hoop ik dat ze idd het lef en de ballen hebben om zich te melden bij de politie dit vind ik onvoorstelbaar laf heb er geen voor
Cookie-instellingen beheren