Weerbericht:
Morgen minder warm maar wel enkele regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke file na botsingen op A58

Toegevoegd: 06-08-2018, 13.13 uur
Foto 14 van 20

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Keesje (7-8-2018 om 12:58)
@pietje ... de wereldreiziger. We zijn hier niet in Duitsland. In Engeland rijden ze links, da’s ook normaal daar.
Pietje (6-8-2018 om 15:51)
Voor de wereldvrewemde eilandbewoners, die ook een stukje snelweg hebben in de province, duitsers remmen voor de vlake tunnel, dat is normaal in Duitsland.en omstreken.
Janus (6-8-2018 om 15:09)
Word er dan ook op drugs enzo gecontroleerd ? Moet er niet aan denken verzekeringen schades uitkeren terwijl er misschien bestuurders onder invloed van drank, drugs of zware medicijnen waren... Standaard elke ongeval controle !
KeeK (6-8-2018 om 14:16)
En dan willen ze 2000 mariniers in Vlissingen zetten haha.. Hier op de A58 is elke dag file en elke dag ongelukken.. Als het regent gaat het niet, als warm is kunnen mensen niet rijden en inhalen ook niet of invoegen en de donkere tunnel is iedereen bang voor en gaan remmen voor ze in de tunnel duiken.. Elke dag is er wat hier, moet je eens voorstellen als er elke vrijdag 2000 Mariniers naar huis willen en maandagochtend weer naar werk moeten over de snelweg hahaha van 500 Duitsers loopt alles al uren vast hier.. De A58 is een rampenweg en mensen kunnen niet meer rijden, invoegen is moeilijk en iedereen is met die rot-telefoon bezig tijdens het rijden. En iedereen wil op zelfde tijd thuis zijn of op vakantie gaan, stress stress stress !!!
Iemand (6-8-2018 om 14:01)
Leer aub rijden ik sta iedere dag vast deze afgelopen weken allemaal door van die badmutsen op de snelweg remmen in de tunnel links blijven hangen behoorlijk vervelend
Cookie-instellingen beheren