Weerbericht:
Vannacht mistbanken. In de middag regen, in het zuidoosten onweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke file na botsingen op A58

Toegevoegd: 06-08-2018, 13.13 uur
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - Twee aanrijdingen vanmiddag kort na elkaar op de A58 bij Krabbendijke hebben voor flink wat oponthoud gezorgd.


Rond het middaguur botsten vlak na elkaar op twee locaties auto’s op elkaar op de rijbaan richting Vlissingen. Het eerste ongeluk was bij de nabij het viaduct Luchtenburg bij de afslag Kruiningen (32). Het andere ongeluk was ruim een halve kilometer verderop bij het viaduct over de Oude Rijksweg, in de buurt van de 1e Vlietweg.

Bij het eerstgenoemde ongeval botsten twee personenauto’s achter op elkaar. Er raakte één persoon gewond. Deze is voor nader onderzoek per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft één van de wagens afgevoerd.

Bij het tweede ongeluk waren zeker drie voertuigen betrokken. Twee personenauto’s en een busje raakten flink beschadigd. Ook hier moest een berger worden ingezet maar van letsel was geen sprake. Volgens Rijkswaterstaat stond er op het hoogtepunt zeker 8 kilometer file. Rond 13.10 uur waren de beide ongevalslocaties weer helemaal vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Keesje (7-8-2018 om 12:58)
@pietje ... de wereldreiziger. We zijn hier niet in Duitsland. In Engeland rijden ze links, da’s ook normaal daar.
Pietje (6-8-2018 om 15:51)
Voor de wereldvrewemde eilandbewoners, die ook een stukje snelweg hebben in de province, duitsers remmen voor de vlake tunnel, dat is normaal in Duitsland.en omstreken.
Janus (6-8-2018 om 15:09)
Word er dan ook op drugs enzo gecontroleerd ? Moet er niet aan denken verzekeringen schades uitkeren terwijl er misschien bestuurders onder invloed van drank, drugs of zware medicijnen waren... Standaard elke ongeval controle !
KeeK (6-8-2018 om 14:16)
En dan willen ze 2000 mariniers in Vlissingen zetten haha.. Hier op de A58 is elke dag file en elke dag ongelukken.. Als het regent gaat het niet, als warm is kunnen mensen niet rijden en inhalen ook niet of invoegen en de donkere tunnel is iedereen bang voor en gaan remmen voor ze in de tunnel duiken.. Elke dag is er wat hier, moet je eens voorstellen als er elke vrijdag 2000 Mariniers naar huis willen en maandagochtend weer naar werk moeten over de snelweg hahaha van 500 Duitsers loopt alles al uren vast hier.. De A58 is een rampenweg en mensen kunnen niet meer rijden, invoegen is moeilijk en iedereen is met die rot-telefoon bezig tijdens het rijden. En iedereen wil op zelfde tijd thuis zijn of op vakantie gaan, stress stress stress !!!
Iemand (6-8-2018 om 14:01)
Leer aub rijden ik sta iedere dag vast deze afgelopen weken allemaal door van die badmutsen op de snelweg remmen in de tunnel links blijven hangen behoorlijk vervelend
Cookie-instellingen beheren