Weerbericht:
Wolkenvelden, vooral in de middag af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Dodelijk bedrijfsongeluk in Biervliet

Toegevoegd: 07-08-2018, 16.46 uur
Door: Roland de Jong

BIERVLIET - Bij een bedrijfsongeluk in Biervliet is vanmiddag iemand om het leven gekomen. Dat heeft de politie bevestigd.


Het slachtoffer was op het terrein van een bedrijf aan de Hoofdplaatseweg aan het werk toen hij rond 15.05 uur bekneld kwam te zitten in een grote landbouwmachine. Zowel de brandweer als de ambulancedienst rukten uit maar het slachtoffer overleed ter plekke. De opgeroepen traumahelikopter is niet meer ter plaatse gekomen.

De politie heeft de directe omgeving afgezet en de technische recherche is ter plaatse om onderzoek te doen naar het noodlottige ongeval. Ook de Arbeidsinspectie is in kennis gesteld.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tjibbe (8-8-2018 om 14:28)
Soort dejavu van een paar jaar geleden in westkapelle. Zie tenminste een combine staan en man verongelukt. Veel sterkte voor de nabestaanden
Martin (8-8-2018 om 09:32)
Je gaat in de morgen werken om je boterhammetje te verdienen, maar je komt in de avond nooit meer thuis. Verschrikkelijk... Veel sterkte aan de familie en collega's
Ronald (7-8-2018 om 19:48)
Veel sterkte voor de hulpverleners, de familie van het slachtoffer en de collega's.
anoniem (7-8-2018 om 19:45)
familie,directie, collega's, hulpverleners en vrienden gecondoleerd en heeeel veel sterkte om dit verschrikkelijk ongeval te moeten verwerken. 's-morgens naar je werk vertrekken en nooit meer thuis komen in en in triest.