Weerbericht:
Wolkenvelden, vooral in de middag af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote brand verzamelpand Innovatieweg Hoek

Toegevoegd: 07-08-2018, 19.18 uur - Update: 07-08-2018, 20.44 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - In een bedrijfsverzamelgebouw aan de Innovatieweg in Hoek is dinsdagavond een grote brand uitgebroken. Er kwam al snel veel rook vrij.


De eerste melding over de brand op het Maintenance Valuepark kwam rond 18.40 uur binnen. Ter plekke bleek de dakbedekking van een gloednieuw verzamelpand in brand te staan. De brandweer heeft opgeschaald naar grote brand en is met verschillende voertuigen ter plaatse. Ook de bedrijfsbrandweer van DOW werd ingezet.

Vanwege de vrijkomende rook adviseerde de Veiligheidsregio Zeeland aanvankelijk om ramen, deuren en ventilatie dicht te zetten maar dit advies is inmiddels ingetrokken. Rond 20.10 uur kon de brandweer het sein 'brand meester' geven. Er moest toen nog wel worden nageblust.

Inmiddels zijn diverse sleutelhouders ter plaatse zodat binnen in het pand de schade opgemaakt kan worden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A.Troost (7-8-2018 om 20:19)
Slechte communicatie naar de burgers. Waarom geen alert!
Ronald (7-8-2018 om 19:49)
Het is nog niet eens officieel geopend en staat al in brand, erg hoor.