Weerbericht:
In het oosten af en toe regen, langs de westkust enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Schade bij botsing op Deltaweg Kats

Toegevoegd: 07-08-2018, 21.02 uur
Door: Roland de Jong

KATS - Op de Deltaweg (N256) bij Kats zijn dinsdagavond twee auto’s beschadigd geraakt bij een kop-/staartbotsing.


Net voor de brug bij Kats reed rond 18.15 uur een Volkswagen UP! tegen de achterzijde van een Ford Fiësta. Het ongeluk werd bij de politie gemeld als zijnde een ongeval met letsel maar of er ook daadwerkelijk iemand gewond raakte is niet bekend.

Bergingsbedrijf De Moor heeft de beide wagens getakeld. Het overige verkeer kon gewoon passeren aangezien de auto’s op een busstrook stonden. Rond 19.00 uur werden de auto’s afgevoerd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pooltje (8-8-2018 om 16:53)
Veel houden te weinig afstand en de voorganger nog de schuld willen geven men zal zelf ondervinden dat af stand houden stuk gemak met zich meebrengt.kort op de bumber heb je weinig tijd te handelen.
Jean-Paul Ravia (8-8-2018 om 08:14)
Wel frapant dat het altijd bij de brug is. Sommige mensen weten blijkbaar nog steeds niet, na al die jaren een 2e brug, dat ze over de andere brug moeten rijden. Maar sommige vinden het blijkbaar leuk om te wachten voor een brug of denken dat de slagbomen elk moment open gaan...... Mensen rij gewoon de richting die de borden aangeven........