Illegale recreatie op Schouwen-Duiveland

Toegevoegd: 08-08-2018, 13.46 uur

Illegale recreatie op Schouwen-Duiveland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Afgelopen weekeinde is op Schouwen-Duiveland verspreid over het eiland een tiental illegale recreanten bekeurd. Dat heeft de gemeente vandaag laten weten.

Handhavers van de gemeente voerden op 4 en 5 augustus op verschillende locaties controles uit. Met name in de omgeving van de Brouwersdam was het raak. Andere illegale kampeerders bevonden zich op de diverse parkeerplaatsen in de gemeente.

Voor de overtreders was overigens vooraf in samenwerking met brancheorganisatie voor recreatiebedrijven Recron gezorgd voor 'noodopvangplaatsen' zodat de illegale recreanten alsnog een legale opvangplaats hadden voor de nacht. De gemeente laat weten ook de rest van het seizoen te gaan controleren.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750