Zeeuws gezin opgepakt bij ruzie Dordrecht

Toegevoegd: 08-08-2018, 17.23 uur

Zeeuws gezin opgepakt bij ruzie Dordrecht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

DORDRECHT - Een civiele zaak bij de rechtbank in Dordrecht is gisterenmiddag ontaard in een fikse ruzie op straat. Hierbij werd een Zeeuws gezin aangehouden. Dat meldt de politie.

De twee partijen waren naar de rechtbank aan de Steegoversloot gegaan omdat daar hun zaak diende. Buiten werd de strijd echter voortgezet. Op de Noordendijk werd het uit onze provincie afkomstige gezin klemgereden door twee mannen uit Dordrecht van de andere partij. Er vielen raakte klappen en één van de mannen raakte lichtgewond.

Een getuige zag dat een vuurwapen werd weggegooid in de bosjes. Een vrouw uit het Zeeuwse gezin raapte het wapen op een gegeven moment op en bracht het naar de rechtbank. Daar is zij aangehouden. Ook twee andere gezinsleden, een 42-jarige man en een vrouw, werden hier aangehouden. De mannen uit Dordrecht werden aangehouden toen zij zich even later meldden op een politiebureau.

De politie onderzoekt de zaak en de herkomst van het wapen. De mannen uit Dordrecht (50 en 51 jaar oud) en de man van 42 zitten nog vast.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad. (8-8-2018 om 22:10)
Wat hier gaande was en er dus direct na de rechtzaak weer gelazer was en zelfs een vuurwapen aanwezig was geeft wel aan dat we hier met een stelletje aso,s te maken hebben en dit nog een vervolg krijgt dus horen we hier meer van.