Weerbericht:
Veel bewolking, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond bij ongeluk A58 Kapelle

Toegevoegd: 08-08-2018, 17.30 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Bij een eenzijdig verkeersongeval op de A58 bij Kapelle is woensdag aan het einde van de middag iemand gewond geraakt.


Een man reed rond 16.25 uur over de rijbaan richting Bergen op Zoom. Toen hij bij knooppunt Vierwegen de afrit naar ’s-Gravenpolder / Kapelle nam, ging het mis. Zijn auto belandde in de berm en kwam tegen en boom tot stilstand.

De ambulancedienst werd gewaarschuwd maar men kon volstaan met behandeling ter plaatse. De man is door iemand anders opgehaald. Bergingsbedrijf De Moor heeft de zwaar beschadigde Opel getakeld. Tijdens de berging was de afrit enige tijd dicht. De politie en Rijkswaterstaat verzorgden samen de afzetting.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren