Weerbericht:
Wisselvallig, in het zuidwesten later op de dag veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Aanhangwagen strandwacht gestolen

Toegevoegd: 09-08-2018, 13.38 uur
De aanhanger werd gebruikt voor allerhande werkzaamheden op het strand.
De aanhanger werd gebruikt voor allerhande werkzaamheden op het strand.
© Foto: Strandwacht Vlissingen
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De Vlissingse strandwacht is gedupeerd nu in de nacht van woensdag op donderdag een aanhangwagen is weggenomen.


Volgens de strandbewaking stond de aanhanger gestald op een afgesloten opslagplaats aan de Zwanenburgweg en bleek vanochtend dat deze was gestolen.

De aanhangwagen is voorzien van opvallend brede strandbanden en een rode huif. De aanhanger werd sinds 2003 gebruikt voor allerhande werkzaamheden op het strand. Er is inmiddels aangifte gedaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joey (9-8-2018 om 22:25)
@ kees: er staat toch duidelijk dat de aanhanger op een afgesloten plek stond, veel meer kan je der toch echt niet aan doen.. ieder disselslot is open te slijpen en die track en trace, op welke accu ga je die aansluiten?? Vooral verder blijven dromen over hoe jij t zoveel beter zou doen..
Kees (9-8-2018 om 17:59)
Ik hoop dat de verdachten snel opgespoord worden en dat ze een zware douw krijgen. Een dubbele omdat het de hulpverlening betreft. Dus zeker 2 keer diefstal. verder alle schade laten betalen en een fikse taakstraf. Ook de schade verhalen. Verder vind ik dat dit niet te voorkomen is maar er is its aan te doen en dat geld ook voor eigenaren van andere aanhangwagens. Een goed disselslot bv. wat niet door te slijpen valt en een track and trace apparaatje van een paar euro. Dan kan je op je telefoon zien waar hij is.
Ik (9-8-2018 om 14:50)
Ook daar kunnen met hun poten NIET vanaf blijven.