Cel geëist voor misbruik minderjarige dochters

Toegevoegd: 09-08-2018, 19.45 uur

Cel geëist voor misbruik minderjarige dochters
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tegen de 60-jarige A. K. uit de gemeente Borsele is donderdag een gevangenisstraf van dertig maanden waarvan een derde voorwaardelijke geëist. K., die ten dele heeft bekend, wordt verdacht van seksueel misbruik van zijn dochter, zijn pleegdochter en zijn stiefdochter.

De feiten zouden zich hebben afgespeeld in Wissenkerke en Kruiningen in de jaren 1999 tot en met 2010. De meistes waren destijds tien, twaalf en zestien jaar. Dat hij zich door zijn dochter en stiefdochter had laten betasten klopte volgens K. wel.

Ook erkende hij dat hij, toen hij met zijn dochter in bed lag, hij in tweestrijd kwam toen hij seks met haar wilde. "Ik wilde het wel, maar zoiets kán gewoon niet". Dat besefte hij pas goed toen zijn dochtertje zei 'papa dat wil ik niet'. Overigens ontkende K. ten stelligste zijn pleegdochter seksueel te hebben misbruikt. 

Uitspraak over twee weken.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Richard Mille (12-8-2018 om 02:48)
Doodstraf, de middeleeuwse variant
ger (10-8-2018 om 08:51)
tegen dit soort rotlui bestaat geen geneesmiddel en geen therapie wanneer snappen ze dat nu eens, gewoon t spul weghakken dan is de lust ook weg....