Weerbericht:
Toenemende bewolking en geleidelijk enkele buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Ongeluk A58 Arnemuiden blijkt flinke klus

Toegevoegd: 10-08-2018, 06.37 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Het bergen van een auto na een eenzijdig ongeluk op de A58 bij Arnemuiden bleek vannacht een urenlange klus.


De bestuurder van een BMW reed richting Vlissingen toen hij net voor Arnemuiden rond 03.45 uur van de weg raakte, een hooibaal omver reed en zeker tweehonderd meter verder tot stilstand kwam in de bossen. De man raakte wonderwel niet gewond maar zijn auto bleek midden tussen bomen te staan. Hierdoor kon de opgeroepen berger het voertuig niet zomaar takelen.

De brandweer van Heinkenszand kwam ter plaatse om verschillende bomen om te zagen. Ook deze klus was niet 1-2-3 geklaard. Pas rond 05.50 uur kon de helemaal auto uit de bossen worden getrokken. Bergingsbedrijf De Moor heeft het voertuig vervolgens opgeladen en afgevoerd. De wagen raakte rondom beschadigd en met name aan de voorzijde had de auto forse schade.

De bestuurder van de auto is mogelijk achter het stuur in slaap gevallen. Het verkeer op de A58 kon overigens gewoon doorgang vinden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
RB (10-8-2018 om 15:51)
Haaaaaa ja daar is Keek weer hoor met zijn berichtjes over drugs of drank. Er zijn instanties die je hiervan af kunnen helpen, begin nu zo zachtjes aan te denken dat U zelf een drugs of drankprobleem heeft. Waarom moet U overal drank en drugs in betrekken?
Koos P. (10-8-2018 om 13:11)
Kom op mensen! Natuurlijk is het hard gegaan. Het is op een snelweg waar gewoon 130km/u word gereden, dan sta je niet stil binnen 100 meter.
KeeK (10-8-2018 om 10:07)
Ja mogelijk, maar kan ook mogelijk drugs, alcohol of telefoon zijn geweest de oorzaak.. Het is in ieder geval niet zachtjes gegaan..Hoop Politie en verzekering goede onderzoek doen !
firefighter 2.0 (10-8-2018 om 09:15)
Het duurde even maar toen hadden wij ook wat ppfff. Het was niet de "voorbeeld-berging" maar hij kwam eruit, aldoende leert men.
jan (10-8-2018 om 08:34)
Zo te zien en te lezen ook niet erg zachtjes gereden als je een paar honderd meter verder tot stilstand komt