Politie waarschuwt voor pannenverkoper

Toegevoegd: 10-08-2018, 11.08 uur

Politie waarschuwt voor pannenverkoper
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZUIDDORPE - De politie in Zeeuws-Vlaanderen waarschuwt op social media voor een pannenverkoper.

Volgens de politie is de verkoper actief geweest in Zuiddorpe en mogelijk ook in de omgeving van Zuiddorpe. De politie raadt aan niet op de verkooppraatjes van de man in te gaan en direct de politie bellen.

Van de man is bekend dat hij circa 30 jaar oud is en rondrijdt in een blauwe Volkswagen Golf.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fury (12-8-2018 om 02:08)
Is deze man Vuurpangevaarlijk? Of zijn de pannen explosief? Wel vervelend op open vuur. Of zijn deze pannen crimineel duur? Of is het ergste feit dat de man zonder kvk/btw nr deze probeert te verkopen buiten de normale kanalen? Vraag me hierbij echt af wat het ergste wapenfeit is van deze man dat een digitaal "WANTED" poster nodig was. Want dat staat er helaas niet bij.
Anoniempje (10-8-2018 om 23:03)
Oppakken en opsluiten ey...
Michelle (10-8-2018 om 20:14)
Dit soort mensen zoekt kleine dorpen op zodat ie niet gauw wordt gepakt. In de stad zal je zo iemand niet gauw zien!
wim (10-8-2018 om 18:19)
Waarom zou de man dit niet mogen verkopen , wat werd er vroeger niet aan de deur gekocht gebeurde zelfs wekelijks, maar ik vermoed dat de man geen vergunning had om aan de deur te verkopen die je wel moet hebben.
Andre (10-8-2018 om 15:48)
Vroeger en misschien nu ook nog kwam er gewoon iemand de bouw oprijden en probeerde je pannen of een messenset aan te bieden want die waren zogenaamd overgebleven van een tentoonstelling.
john (10-8-2018 om 14:09)
De man probeert iets te verkopen , wat is daar mis mee ,en waarom moet politie hiervoor gebeld worden ?