Verdachten inbrakenreeks strandhokjes weer vrij

Toegevoegd: 10-08-2018, 11.14 uur

Verdachten inbrakenreeks strandhokjes weer vrij
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZOUTELANDE - De twee jongens die deze week werden opgepakt na een reeks van inbraken en vernielingen in en aan strandhuisjes langs de Walcherse kust zijn weer op vrije voeten.

De twee werden woensdag opgepakt nadat in de nacht van 1 op 2 en in de nacht van 4 op 5 augustus in totaal zeker 120 strandhokjes waren opengebroken op het strand tussen Zoutelande en Westkapelle. Er werden vervolgens veel vernielingen aangericht. Zo werden handdoeken doorgeknipt en werden plastic flesjes en de bekleding van strandstoelen opengesneden

Volgens het Openbaar Ministerie (OM) hebben de twee, 14 en 15 jaar oud en afkomstig uit Loon op Zand en Kaatsheuvel, een nachtje in de cel moeten doorbrengen en zijn ze verhoord. Hierna zijn ze door de officier van justitie in vrijheid gesteld.

Er moet nog nader onderzoek worden gedaan alvorens zal worden bepaald welke afdoening gepast is. Ook moeten nog meerdere aangiftes worden opgenomen. Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (10-8-2018 om 18:15)
Toen ik zo oud was als die snotneuzen 5 uur uit bed half 6 werken tot 6uur in de avond ,om half 10 naar bed dus je had geen tijd voor zulke dingen.De jeugd is door en door verwend. En de ouders hebben geen controle meer op wat ze uitvreten of geven er niet om. .
AntiGSM (10-8-2018 om 14:57)
Op deze manier beginnen ze volgende week weer, wat een land! Een paar kilometer te hard rijden en je wordt achtervolgd tot je de laatste euro betaald hebt maar misdaad loont gewoon!
bram goeree (10-8-2018 om 12:22)
en de schade dan die deze twee snotneuzen hebben aangericht.wie gaat dat vergoeden ?.ik neem toch aan dat dit verhaald wordt op die snotneuzen of hun ouders .anders komen ze er wel heel gemakkelijk mee weg .
Michelle (10-8-2018 om 12:00)
In ieder geval alle kosten betalen en een week het strand schoonhouden met werkdagen van 8 tot 5.