Man werd gestoken met aardappelschilmesje

Toegevoegd: 10-08-2018, 11.19 uur

De betrokkenen kregen ruzie in een opvanglocatie.
De betrokkenen kregen ruzie in een opvanglocatie.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Het steekincident donderdagavond in Terneuzen vond plaats bij een opvanglocatie van het Leger des Heils. Volgens de politie werd het slachtoffer gestoken met een aardappelschilmesje.

Rond 22.10 uur zouden twee mannen uit Terneuzen in de opvanglocatie aan de Stationsweg onderling ruzie hebben gekregen. Een 43-jarige man zou een 32-jarige man hierbij hebben bedreigd met het mesje. Het slachtoffer liep hierbij een verwonding op aan zijn hand.

De ambulancedienst werd gewaarschuwd maar de man kon ter plaatse worden behandeld. De 43-jarige man werd aangehouden op verdenking van mishandeling en ingesloten voor verhoor. In het cellencomplex Torentijd is een blaastest afgenomen. Hieruit bleek dat de verdachte onder invloed van alcohol verkeerde.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750