Onderzoek naar inbraken Middelburg

Toegevoegd: 10-08-2018, 11.24 uur

Onderzoek naar inbraken Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie is een onderzoek gestart na twee meldingen van woninginbraken in een portiekflat aan de Meestoof in Middelburg.

De woninginbraken zijn donderdagochtend ontdekt, maar het is niet bekend wanneer deze zijn gepleegd.. De inbrekers hebben diverse sloten in de flat geforceerd. Uit één woning zijn daadwerkelijk goederen ontvreemd. Het is nog niet duidelijk of er ook iets is weggenomen bij de tweede inbraak.

Agenten hebben een buurtonderzoek gehouden maar de politie is nog op zoek naar mensen waarmee nog niet is gesproken maar die wellicht toch iets opvallends hebben gezien.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750