Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Vrouw vast in lift Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 10-08-2018, 15.36 uur
Vrouw vast in lift Burgh-Haamstede
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - De brandweer van Burgh-Haamstede heeft vrijdagmiddag een vrouw bevrijd die vast was komen te zitten in een lift.


De vrouw had in een gebouw aan de Duinoordweg gepakt maar deze liep halverwege vast en ging niet meer naar boven en ook niet meer naar beneden. Rond 13.20 uur werd daarom de brandweer van Burgh-Haamstede opgeroepen.

De brandweer heeft de vrouw een klein stukje laten zakken zodat de vrouw deze kon verlaten. Hierna is de lift buiten werking gesteld in afwachting van de komst van een monteur.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (10-8-2018 om 18:27)
Ja je zult het maar overkomen om als vrouw zijnde en dan in de lift die vast is komen te staan en dat in je eentje gelukkig dat er een alarm knop aanwezig dient te zijn, om bevrijdt te worden
Cookie-instellingen beheren