Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 9 km

Man (74) opgepakt na fietsendiefstallen

Toegevoegd: 10-08-2018, 15.52 uur
Man (74) opgepakt na fietsendiefstallen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RENESSE - Een 74-jarige man uit het Brabantse Sint Willebrord is donderdag in Renesse aangehouden op verdenking van diefstal van fietsen.


Agenten troffen de man aan met een gestolen fiets. Deze bleek weggenomen uit een fietsenstalling aan de Jan van Renesseweg. "Uit onderzoek is inmiddels gebleken dat de verdachte in een periode van een aantal maanden zeker zes fietsen heeft gestolen", zo zegt de politie.

Volgens de politie werden de tweewielers weggenomen vanaf parkeerplaatsen bij strandovergangen in Renesse. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (11-8-2018 om 09:24)
En weer gajes van buitenaf hier op rooftocht. Op naar de volgende. Goed werk dat die aangehouden is maar zinloos want de ‘straffen’ zijn een lachertje.
Piet (10-8-2018 om 18:21)
Klein pensioen Centje bij verdienen.te gek voor woorden om op die leeftijd naar Renesse te gaan om fietsen te stelen.
wim (10-8-2018 om 18:13)
Man van 74 jaar is aangehouden wegens meerdere fietsen gestolen te hebben waar ben je dan met bezig op 74 jarige leeftijd.
Jan (10-8-2018 om 16:38)
Jong geleerd oud gedaan ,74 jaar vraag je eigen af wat voor leven deze meneer heeft gehad. Veel achter de tralies geleefd misschien ,nu kleine vergrijpen vroeger misschien wel grote