Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Drie gewonden bij botsing in Vlaketunnel

Toegevoegd: 10-08-2018, 15.58 uur
Drie personen moesten naar het ziekenhuis worden gebracht.
Drie personen moesten naar het ziekenhuis worden gebracht.
© Foto: Twitter / WIS_Jacco
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Bij een botsing in de Vlaketunnel bij Kapelle zijn vrijdagmiddag drie personen gewond geraakt. Evenveel auto's raakten beschadigd.


Het ongeluk op de A58 gebeurde rond 12.55 uur. Volgens de politie deed zich in de tunnel een kop-/staartbotsing voor tussen drie auto's toen deze richting Bergen op Zoom reden. De bestuurders van twee van de drie auto's raakten gewond.

De derde automobilist bleef ongedeerd. Van één van de twee andere auto's raakte ook nog een passagier gewond. De drie gewonden zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van het letsel is niets bekend.

Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om de auto's uit de tunnel te halen. Vanwege het ongeluk moest al het verkeer ter plekke enige tijd over de vluchtstrook worden geleid. Rond 13.50 uur was de weg weer helemaal vrij.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nien (10-8-2018 om 18:50)
Dagelijkse kost, voel me niet meer veilig in Zeeland
wim (10-8-2018 om 18:08)
Pas op om te beschuldigen maar vele keren zie je dus dat er te weinig ruimte tussen de auto,s word gehouden en vele passeren om op de linkse baan terecht te komen en passeren vele auto,s met veel snelheid.
Hendrik de achtste (10-8-2018 om 16:29)
Lochisch gevolg van onbegrijpelijke matrixsignalering bij de vlaketunnel. Passeer deze tunnel menigmaal per dag en regelmatig springen deze matrixborden zonder enige aanleiding op een lagere toegestane snelheid. Geen langzaam verkeer of mobielen met panne te bekennen. Buitenlanders en ook Nederlanders schrikken zich rot en trappen vol op de rem. Bet resultaatvlaat zich raden! De wegbeheerder doet dit alles af als zijnde noodzakelijk voor een goede doorstroming, aan m'n hoela, 's morgens om zes uur geen of nauwelijks verkker en ja hoor, 90 of 70 km. staat er op de matrixborden!!! Verkeerde mensen op verkeerde posities, dat is wat er aan de hand is!
Cookie-instellingen beheren