Gewonde bij ongeluk A58 Rilland

Toegevoegd: 10-08-2018, 18.20 uur

Het ongeluk zorgde voor een flinke file richting Bergen op Zoom. Het ongeluk zorgde voor een flinke file richting Bergen op Zoom.
Het ongeluk zorgde voor een flinke file richting Bergen op Zoom.
1 2
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

RILLAND - Bij een verkeersongeval op de A58 bij Rilland is vanmiddag iemand gewond geraakt. Het ongeluk zorgde voor een flinke file.

Door onbekende oorzaak botsten rond 17.05 uur zeker twee voertuigen op elkaar. Dat gebeurde op de rijbaan richting Bergen op Zoom, net voor het knooppunt Markiezaat. Eén persoon moest per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. Twee auto’s zijn getakeld.

Het ongeluk zorgde voor een file van zeker zeven kilometer. Aanvankelijk waren namelijk twee rijstroken dicht en alhoewel later alleen de meest linkse rijstrook afgesloten bleef, stond tot voorbij Rilland het verkeer in de file. Ook de Oude Rijksweg (N289) liep al snel vol.

Rond 17.55 uur was de ongevalslocatie weer helemaal vrij maar desondanks stond er twintig minuten later nog altijd file richting Brabant.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (11-8-2018 om 07:19)
Ja als er op deze weg iets gebeurd is het gevolg direct een file van meerdere kilometers toch vreemd dat beide auto,s de zelfde richting rijden je zou vermoeden dat er een gepasseerd is en misschien te snel naar rechts gereden is