Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Agressieve winkeldief onder invloed van drugs

Toegevoegd: 11-08-2018, 11.23 uur
Agressieve winkeldief onder invloed van drugs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 33-jarige man uit Vlissingen is vrijdagmiddag in Middelburg aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. De man verzette zich en bleek onder invloed van drugs.


De man werd rond 15.40 uur betrapt door een medewerker van de EMTÉ-supermarkt aan de Vrijlandstraat toen hij zonder te betalen langs de kassa naar buiten wilde lopen. De man had namelijk 12 blikken energiedrank bij zich en had die dus niet afgerekend.

De medewerker hield de man aan maar de verdachte verzette zich hierbij. Twee omstanders hebben geholpen om de man vast te houden tot agenten ter plekke waren. De winkeldief is meegenomen naar een politiebureau.

Omdat de agenten vermoedden dat de man onder invloed was van drugs, hebben ze een speekseltest afgenomen. Deze test gaf een positief resultaat op het gebruik van harddrugs. Er is door een GGD-arts een bloedproef afgenomen. De verdachte zit nog vast. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (11-8-2018 om 16:41)
Aan alle personen die iets uit gaan spoken. Zorg dat je dronken ben of nog beter drugs in je lijf heb. Als je een geestelijk gestoorde ben enz.Of doe net alsof. Als je in deze toestand iets uit spookt dan zal de verdediger en Rechter? je over je bolletje wrijven en zal de straf heel ligt zijn. Slachtoffers zoeken het zelf maar uit. En omdat jij "Zielig "ben dan zal je geholpen worden met eventueel een woning en begeleiding. P.s Tip aan Rechters?,Deze figuren keihard aanpakken.
Jokko van der Sneuk (11-8-2018 om 16:11)
kijk met wat hulp uit het publiek, kon men de veelpleger in bedwang houden.. dat heeft de medewerker een hoop gedoe bespaart gebruikers worden sterker en krijgen meer kracht door sommige soorten drugs...
KeeK (11-8-2018 om 12:39)
Kijk en gelijk kijken hoe hij daar was gekomen.. Waarschijnlijk op de scooter of op de fiets dus ook nog gereden met drugs op.. Er staat bijna elke dag iets over drugsgebruik of alcohol misbruik in het verkeer e.d. .. Dus Politie gewoon altijd controle doen op drugs of drank !
Cookie-instellingen beheren