Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumaheli en brandweer voor onwelwording

Toegevoegd: 11-08-2018, 11.34 uur
Door: Roland de Jong

POORTVLIET - Zowel de brandweer als een traumahelikopter zijn zaterdagochtend ter plekke gegaan nadat op een vakantiepark in Poortvliet iemand onwel was geworden.


Rond 09.40 uur werd de ambulancedienst ter plekke gevraagd bij een stacaravan op vakantiepark De Striene aan de Van der Slikkeweg. De brandweer van Tholen rukte met spoed uit om metingen te doen, mogelijk naar de concentratie koolmonoxide.

De traumahelikopter landde op de naastgelegen zeedijk. Het slachtoffer is met spoed per ambulance afgevoerd. Over zijn/haar huidige toestand is niets bekend. De politie kon vanochtend niet meer zeggen dan dat er een melding binnen was gekomen over een onwel persoon.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren